Termeni si conditii

DULCIPASS SRL comercializeaza online produse de cofetarie cf. art. 9 pct. 4 din OUG 99/2000.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate in aceasta pagina, înainte de a folosi orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul www.dulcipass.net. Accesand www.dulcipass.net , va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti site-ul www.dulcipass.net. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului dulcipass.net – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa dulcipass@gmail.com.

Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea DULCIPASS. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa. Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea DULCIPASS si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

Definitii:

„Produse Dulcipass”: inseamna torturi si prajituri haute couture, tarte, chouxs, produse de sezon, produse in laboratorul propriu.

Site-ul www.dulcipass.net este proprietatea Dulcipass si intreg continutul site-ului este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

Prin folosirea/utilizarea site-ului www.dulcipass.net , sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

Dulcipass isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, fara nicio notificare, ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Produsele din online shop sunt comercializate in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de afisare etc). In aceste cazuri, Dulcipass va anunta clientul despre problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, iar plata efectuata va fi restituita integral in termen de maxim 5 zile lucratoare. Termenul de valabilitate al produselor Dulcipass este de 48 ore. Produsele Dulcipass sunt preparate respectand toate conditiile igienico – sanitare impuse de lege. Produsele Dulcipass pot contine ingrediente sau urme de ingrediente cu efect alergogen: gluten, oua si derivate, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, crereale care contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

Plasarea si acceptarea comenzii

Comenzile se plaseaza prin intermediul online-shop si a aplicatiei din google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dulcipass. Unica modalitate de livrare este prin delivery la propria adresa. Prin plasarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii.

Modalitati de plata

Plata se face exclusiv online cu cardul bancar, care se va face in momentul cand plasati comanda. Platforma prin care se realizeaza plata este stripe.com.

Procesarea comenzii

Timpul minim de procesare al comenzii este de 24 de ore pana la 48 de ore.

Livrarea si receptia produselor

Livrarile se realizeaza zilnic, intre orele 10:00 – 17:00. Livratorul va face o singura incercare de livrare in cadrul intervalului orar selectat. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa indicata sau nu raspundeti la 2 apeluri telefonice si 1 sms, livratorul va returna comanda la laborator.

Comanda dvs va fi pastrata in laboratorul nostru strict in perioada de valabilitatea a produselor. In situatia in care nu va prezentati pentru a ridica produsele, comanda va fi anulata, iar contravaloarea acesteia NU va putea fi restituita.

Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea livrarii, comanda va fi anulata, iar banii va vor fi returnati integral in cont in termen de 5 zile lucratoare.

In cazul zilelor/perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi, precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, Dulcipass isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri care nu tin de de vointa sau posibilitatile companiei, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.

Semnarea in documentele legale ce insotesc comanda reprezinta acceptul dvs. si conformitatea comenzii. Va rugam sa verificati conformitatea comenzii inainte de a semna. Reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele alimentare achizitionate  NU pot fi returnate sau inlocuite.